Onderwijs

Basisschool-de-Waluwe-in-Zaltbommel-300x200

Projecten Nederland in het onderwijs

+ meer dan 25 jaar ervaring

+ alle gerenommeerde merken

+ u heeft er geen omkijken naar

+ ook tijdens schoolvakanties

+ offerte tegen scherpe prijzen

Het besturen van een school vergt veel tijd en aandacht, en onderwijsinstellingen zijn vaak niet berekend op het organiseren van grootschalige verhuizingen of (her)inrichtingen. En dit terwijl een juiste inrichting van een school ontzettend belangrijk is: kleuren, materialen en lichtwerking hebben een directe invloed op de leerprestaties van leerlingen en studenten. Om tot een juiste oplossing te komen moet er rekening gehouden worden met architectonische aspecten en producteigenschappen van de inrichting en meubilair. Wij hebbben deze uitgebreide ervaring in projectinrichting.

Projecten Nederland heeft de afgelopen 25 jaar veel ervaring op gedaan met projectinrichting op scholen en wij hebben al verschillende scholen van een advies voorzien over het onderhoud van hun vloeren na een inspectie met de Vloerenmonitor. De besparingen naar aanleiding van deze inspectie waren enorm en het zal u niet verrassen dat deze school nog steeds klant bij ons is.

We vinden het belangrijk dat u, uw collega’s en uw leerlingen/studenten geen hinder ondervinden van de (her)inrichting. Daarom werken wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week en dus ook in de schoolvakanties! Neem snel contact met ons op: dan kunnen we wellicht tijdens de eerst volgende vakantie al voor u aan het werk!