Landelijke dekking

Projecten Nederland

+ werkzaam in heel Nederland en België  

+ geen extra reiskosten en reistijd

+ eigen vakmannen in dienst

+ adviseur, installateur en schilder altijd bij u in de buurt 

Wij zijn zelf gevestigd in Duiven, maar onze teams zitten door heel Nederland. Wij werken op elke locatie in Nederland en de kop van België. Er is dus altijd wel een adviseur of vakman dicht bij u in de buurt, die graag even langskomt. Gratis, want wij berekenen geen reiskosten of reistijd door aan onze klanten. Met onze landelijke dekking en eigen stoffeerders en schilders hoeft u nooit lang te wachten op uitvoering.

Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en België. Van Maastricht tot Groningen en van Den Helder tot Antwerpen. Voor klanten die u voor gingen klikt u hier.

U vindt ook altijd een passend product bij Projecten Nederland! Vloeren, gordijnen, zonwering en schilderwerk, u kunt voor alle 4 bij ons terecht. Wij installeren de 4 producten waarbij u zorgeloos kunt doorwerken terwijl uw werkplek onder handen genomen wordt.

Wij werken o.a. voor de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven.

U kunt ons altijd even bellen voor informatie over onze landelijke dekking, of over de producten en bijbehorende prijzen. Of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01.

13739888_s