Onze ontwerpers

+ Eigen ontwerpteam

+ Voor een compleet totaalplaatje

Projectvloeren Nederland heeft ook een ontwerp-team. Zij kunnen met een scherp oog meekijken naar uw plannen. Bent u plannen aan het maken voor de invulling van (een van) uw ruimtes? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een breed advies over de indeling, het type vloer, ons aanbod en alle zaken zie er bij het kiezen van een nieuwe vloer komen kijken. Indien gewenst maakt u ook een afspraak met een van onze ontwerpers om het totaalplaatje van uw ruimte(s) compleet te maken.

 Nelleke de Vries

Nelleke_de_Vries

Interieurarchitect Nelleke: ‘’Als geen ander weet u dat de sfeer van het interieur belangrijk is voor uw woning of kantoor. De kwaliteit van uw interieur wordt bepaald door de juiste combinaties van verschillende kleuren, materialen en vormen.

Inmiddels werk ik 15 jaar als interieurarchitect, waarbij ik mij voornamelijk richt op het ontwerp en de uitvoering van complete inrichtingen. Dankzij mijn ervaring als interieurarchitect en mijn kennis over omgevingspsychologie kan ik u uitleggen én laten zien wat de directe effecten zijn van verschillende kleuren, materialen en vormen in uw interieur. Pas wanneer alle afzonderlijke facetten goed op elkaar aansluiten, vindt u de sfeer die u zoekt in een ruimte. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik help u graag met het bedenken of veranderen van de inrichting van uw woning of werkruimte.’’

Gert-Jan de Vogel

Design-knop Gert-Jan de Vogel“Gert-Jan, mijn ontwerpen worden vaak eigentijds, eigenzinnig en soms een tikkeltje eigenwijs genoemd. Voor een ruimte van 15 tot 1500 m2, ik maak graag een geheel eigen ontwerp voor u. 

Van een goed ontwerp verwacht ik dat het goed gemaakt en uitgevoerd is, de juiste uitwerking heeft en mooi is. Het moet voldoen aan de verwachtingen van de klant, de ruimtelijke eisen en aan de functionaliteit. Om tot dat goede ontwerp te komen betrek ik de opdrachtgever graag in het ontwerpproces. Ik heb ruime ervaring als architectuur- en interieurontwerper, toch zie ik iedere opdracht als een nieuwe en onbekende uitdaging die ik met alle zorg en inzet wil aangaan. Door eerst te luisteren en dan pas te antwoorden hoop ik ruimte te bieden aan alle mogelijkheden. Het leidt tot uiteenlopende ontwerpen en interieurs, van rustig en smaakvol tot dynamisch of modern.”

Robbin de Vries

Designer1“Robbin; mijn visie van een goed ontwerp is praktisch design en optimaal combineren. Ik richt mij voornamelijk op kantoren, onderwijs, gezondheidszorg en Retail. Mijn specialisatie; het visualiseren van uw ruimte in een fotorealistische 3D-ontwerp. In meerdere dimensies neem ik u mee door uw nieuwe gebouw of ruimte. 

Ontwerpen is meer dan een idee uitwerken. Ontwerpen is voor ons problemen oplossen en vooruit denken. Iets functioneels bedenken kan iedereen maar een oplossing in een goed en strak design is wat anders. Dat geldt zowel voor producten als voor een compleet interieur. Daarom vinden wij het belangrijk dat een goed ontwerp praktisch, werkbaar en oogstrelend is. Producten moeten functioneren en iets uitstralen, interieurs moeten kloppen en in balans zijn, afgestemd en werkbaar. Onze visie over design is waar het allemaal om begonnen is. Gebruik design om praktische objecten beter te laten ogen. Het gaat om de creativiteit en voorbereiding die in het ontwerp wordt gelegd. We doen research naar de doelgroep die gebruik gaat maken van het product of interieur. Op deze manier weten we wat de behoeftes en wensen zijn. Vervolgens maken we een materiaalkeuze waar we mee gaan werken. Dit is van belang voor het ontwerp in verband met de uitvoering. Dan pas komt het moment om het ontwerp te gaan uitwerken in een fotorealistisch tekenprogramma. Alleen op deze manier kan je volgens ons tot een goed resultaat komen. Bij studio Robbin gaan we samen met u aan de slag. Het wordt uw product of uw interieur, daarom is het belangrijk dat u er bij betrokken wordt, met als doel een top eindresultaat.