Onze specialisten

+ jarenlange ervaringshutterstock_45923722

+ echte specialisten

+ perfect eindresultaat

Onze specialisten hebben al jarenlang plezier in hun werk en passie voor het vak. Met hun ervaring hebben ze zicht op alle belangrijke aspecten die bijdragen tot de beste en meest relevante oplossing. En die ervaring telt: dat zie je en dat merk je. Zo weten ze als geen ander rekening te houden met de omgeving waarin ze werken en met de mensen voor wie ze werken. Dit doen we allemaal met maar één doel voor ogen: een perfect eindresultaat dat wordt beloond met een tevreden lach. Daarbij zullen ze altijd rekening houden met toekomstige onderhoudskosten en speelt duurzaamheid een steeds prominentere rol.

Wij schakelen direct onze specialisten in op de onderdelen die wij voor u gaan inventariseren. Geen allrounders dus, maar alleen échte specialisten. Mannen of vrouwen die oneindig veel verstand hebben van vloeren, schilderwerk, gordijnen of zonwering. Om al deze kennis te bundelen in een goed georganiseerde machine werken wij met regelaars (onze projectleiders). Ook dit zijn weer specialisten, maar dan op het gebied van organiseren. Voor alle medewerkers geldt dat zij:

  • zeer klantvriendelijk zijn;
  • een ruime ervaring hebben;
  • geschoold zijn volgens erkende vakopleidingen (bijvoorbeeld; CBW en P-PI) en daardoor geknipt zijn voor elke opdracht;
  • de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk beheersen. Daarnaast schakelt de regelaar moeiteloos tussen de Nederlandse en Engelse taal;
  • verplicht zijn tot geheimhouding met betrekking tot alle zaken waarmee zij in aanraking komen tijdens de uitvoering van uw projecten.