Onze werkwijze

tapijttegels reclyclen

+ Projectstoffering en schilderwerk

+ Kleine en grotere projecten bij bedrijven en instellingen

+ Een vrijblijvende afspraak of eerst even zelf oriënteren

+ Lagere prijs of betere kwaliteit dan uw lokale projectstoffeerder

+ Wij nemen u graag al het werk uit handen

Uw oriëntatie op onze prijzen en producten

Het liefst komen onze adviseurs bij u op bezoek om u te informeren over de mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor het advies over installatie van:

_MG_0071

Het maakt ons daarbij echt niet uit hoe groot het werk is wat u wilt bespreken. Ook voor bijvoorbeeld een inloopmat komen wij graag even bij u op bezoek om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Toch weten wij dat onze klanten  het ook prettig vinden om vooraf zelf vooraf al wat informatie te vergaren. Daarvoor bieden we u op onze 4 productsites onder meer de volgende mogelijkheden:

  • op alle 4 de sites hebben we de producteigenschappen uitgelegd zodat u kunt bepalen wat het beste bij uw bedrijf of instelling past
  • u kunt via de site voor het betreffende product een indicatieve prijs berekenen
  • u kunt via de site zelf productkeuzes en kleuren samenstellen voor een eerste look & feel
  • u kunt ons stalen laten toesturen
  • u kunt bij ons ook producten (kosteloos) op proef nemen.

Wij bieden u bovenstaande service graag aan maar u hoeft geen enkele moeite te nemen want we komen echt graag vrijblijvend bij u op bezoek.

11291991_s

 

 

 

 

 

 

Uw besluitvorming

Onze specialisten bedenken oplossingen waar u misschien zelf niet aan gedacht zou hebben en bepalen daarbij direct of het technisch haalbaar is. Door gesprekken met u en uw collega’s weten we precies wat de wensen zijn. Samen met onze adviseur maakt u een keuze van de benodigde producten.

In 9 van de 10 gevallen komt u samen met ons op een oplossing die naadloos aansluit bij uw huidige interieur. Wij werken ook samen met 3 professionele interieurontwerpers en meerdere projectinrichters. Als u behoefte heeft aan een echt ontwerp op tekentafel of op 3D- film of voor het uitzoeken van bijpassende meubels dan kunnen wij voor u een afspraak maken. Daarbij zorgen wij ervoor dat deze extra kosten niet te hoog oplopen.

Als de keuze is gemaakt dan krijgt u van ons een heldere offerte. U krijgt de mogelijkheid aangeboden om gespreid te betalen. Tevens bieden we u in deze offerte ook de extra service van ongestoord doorwerken.

shutterstock_156929909

U krijgt uiteraard ruim de tijd om onze offerte te vergelijken met anderen en wanneer u besluit om het (nog) niet te doen dan hebben wij daar geen enkele moeite mee. Onze prijzen zijn altijd lager dan de kosten van een lokale stoffeerder of u krijgt van ons een betere kwaliteit tegen dezelfde prijs!

De uitvoering

Het blijft een kunstwerkje om alle werkzaamheden bij een renovatie of nieuwbouw goed op elkaar aan te laten sluiten. Onze projectleiders zien dit, naast uiteraard het vakmanschap, als een van de belangrijkste uitdagingen. Uiteraard is het voor ons erg eenvoudig als we meerdere werkzaamheden voor u mogen uitvoeren. Wij zorgen dan dat de schilder en de stoffeerders het werk perfect op elkaar afstemmen. Als we samenwerken met uw andere opdrachtnemers krijgen we deze planning meestal ook prima voor elkaar door te zorgen dat er een goed onderling contact is.

_MG_9762

 

 

 

 

 

 

Het werk is klaar en dan?

Aan het eind van iedere fase loopt de projectleider samen  met u en/of uw collega’s door de ruimtes. Eventuele op- en aanmerkingen worden genoteerd en, indien mogelijk, direct opgelost. U betaalt de laatste factuur pas dan aan ons wanneer u het werk naar volle tevredenheid heeft gewaardeerd.

U krijgt van ons ook het juiste onderhoudsadvies mee of u laat dit onderhoud ook door ons regelen. Het liefste worden voor lange tijd uw vaste aanspreekpunt. Dat lukt ons goed en dat mag u gerust vragen aan een van onze klanten.