Hulp bij schadeherstel, reparatie en onderhoud

+ Snel inzetbaar bij brand- en waterschade

+ Reparatie vaak goedkoper dan vervangen

+ Onderhoud voorkomt kosten voor vervanging

Schadeherstel behoort al vele jaren tot een van de specialismen van Projecten Nederland. Het vergt een kundig inzicht en een efficiënte aanpak om uw vloeren, na een schade, zo snel mogelijk weer optimaal te kunnen gebruiken.
 Bij schades aan uw vloeren, zoals bijvoorbeeld water- en brandschade, staat ons ervaren team direct voor u klaar om alle zorgen uit handen te nemen.

In samenwerking met de schade-expert van uw verzekeraar worden direct na een calamiteit maatregelen genomen om de schade aan uw vloer te beperken. Aansluitend maken we direct een plan van aanpak en volgen de vloerherstelwerkzaamheden elkaar snel op.

Het verwijderen van uw oude beschadigde vloer kan u veel tijd en inspanning kosten. Wij verwijderen uw oude vloer en voeren deze op professionele wijze af.

Vakmanschap-blijft-modern-meesterschap

Projecten Nederland neemt schade op, maakt een duidelijke offerte en herstelt uw vloer. Wij kunnen uw vloer vervangen of repareren waarbij u ongestoord kunt doorwerken tegen de laagste kosten, snel, goed en betrouwbaar.

Reparatie in plaats van vervangen van uw vloer is aanzienlijk goedkoper en behoort vaak tot de mogelijkheden. We kunnen een nieuwe beschermlaag aanbrengen op een linoleumvloer; de tegels vervangen die versleten zijn; een deel van de vloerbedekking vervangen. Dit voorkomt dat u kosten maakt voor het vervangen van grote vloeroppervlakten die eigenlijk nog helemaal niet versleten zijn

Onderhoud van uw vloeren Om kosten te besparen is het onderhoud van uw vloeren uitermate belangrijk. Niet alleen omdat uw ruimte(s) er dan vanzelfsprekend beter uit zien, maar ook om vroegtijdige vervanging te voorkomen. Het is belangrijk om (naast de schoonmaak) het onderhoud van uw vloeren niet te verwaarlozen.

Om een wat duidelijker voorbeeld te geven, gebruiken we uw auto als metafoor voor uw vloer. Het schoonmaken van uw auto kan bijvoorbeeld door het interieur te stofzuigen, de auto met de hand te wassen of een ritje door de wasstraat te maken en auto blijft op deze manier mooi schoon. Echter weet u, dat uw auto soms ook een olieverversing nodig heeft of zelf een grote beurt met een APK. Bij vloeren is dit eigenlijk net zo, schoonmaken alleen is niet voldoende om jaren vooruit te kunnen. Ook uw vloer heeft soms een grote onderhoudsbeurt nodig! De APK voor uw vloer, is bijvoorbeeld een jaarlijkse inspectie door een van onze adviseurs. Bij onderhoud, kunt u denken aan: vlekverwijdering, een lasnaad vervangen, het polymeren van linoleum of zelfs een gat in de vloerbedekking repareren. Wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Als u uw vloeren niet goed onderhoudt, verslechtert de staat van uw vloer in rap tempo en bent u eerder aan complete vervanging toe, wat de nodige kosten met zich mee zal brengen. Dat is natuurlijk zonde als, met de juiste behandeling en tijdig onderhouden, de vloer nog jaren mee kan en u daarmee dus flink kosten kunt besparen.

Heeft u vragen hierover, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.