Onze producten

De producten van projectstoffeerder Projecten Nederland

De beslissing om uw ruimte(s) opnieuw in te richten is één, het komen tot de beste oplossing is een ander verhaal. Onze adviseurs helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Projecten Nederland is ervaring in het project stofferen van u bedrijf, zorginstelling en scholen.

Als complete project stoffeerders kunnen wij een complete inrichting verzorgen. Vloeren, gordijnen, zonwering en ook uw schilderwerk.

Hieronder vindt u meer informatie over de producten van projectstoffeerder Projecten Nederland.

Projecten Nederland vloeren
Vloeren
foto-4
Gordijnen
 projectzonwering Projecten Nederland
Zonwering
 schilderwerk Projecten Nederland
Schilders

Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. Een vloer waar u jaren mee vooruit kunt. Wij leveren en installeren alle bekenden merken. Van Forbo, Tarkett, Desso tot bijvoorbeeld: InterfaceFLOR . Harde vloeren – Linoleum, marmoleum, PVC, houtenvloeren, laminaat, sportvloeren, rubber, giet- en coatingvloeren, PVC stroken vloeren, computervloeren. Zachte vloeren – tapijt, tapijttegels, geluidsabsorberende ondertapijten, Flotex PVC en ondervloeren – egalisatie van dekvloeren, dekvloeren: zandcement gebonden, kalkgebonden. Verwijderen van oude vloeren, herstellen van dekvloeren.

Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment met vlamvertragende gordijnen en vitrage, koordgordijnen, toneelgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, warmte werende screens etc.

En tot slot kunt u ook voor schilderwerk voor binnen en buiten, wandafwerking (o.a. behangen) maar ook beglazingswerk bij ons terecht.