Gordijnen

shutterstock_163573304Onderdeel van projectstoffeerder Projecten Nederland is Projectgordijnen Nederland. Een grotere speler op de markt van project gordijnen. Met een ruim assortiment aan verschillende gordijnen heeft Projectgordijnen Nederland als projectinrichter altijd de juiste gordijnen voor u in huis.

In ons assortiment nagenoeg alle soorten gordijnen: verduistering, in-between, vitrage, voile stoffen, paneelgordijnen, wave-gordijnen, vouwgordijnen, separatiegordijnen en uiteraard ook de bijbehorende rail- en ophangsystemen.  

Het ophangen en installeren van een gordijn is een vak en onze ambachtsmensen zijn hierin gespecialiseerd. We werken voor kantoren, op scholen en bij zorginstellingen door heel Nederland. Onze aanpak wordt zeer gewaardeerd door zowel de consument als professionele gebruikers van stoffen en architecten. Projectgordijnen Nederland staat voor ambachtelijke, kwalitatief en esthetisch hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, welke in eigen beheer worden geconfectioneerd. Zo is vakmanschap gewaarborgd en krijgt u kwaliteit voor uw ramen. We zijn trots op onze klantgerichte werkwijze, waarbij we altijd scherp zijn op de kwaliteit van het werk dat we afleveren.foto 4

Door de samenwerking van onze designers en weverijen bestaat zelfs de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke digitale print te ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk hierbij niet alleen aan uw huisstijl of logo maar ook aan een eigen uniek design, speciaal voor u of uw bedrijf.

Wij kunnen ons voorstellen dat wij u nieuwsgierig maken. Loopt u in dat geval even met ons mee naar onze gordijnenafdelingLogo pgn