Vloeren

Zuidas-7624

Onderdeel van projectstoffeerder Projecten Nederland is Projectvloeren Nederland. Een grotere speler op de markt van project vloeren en ondervloeren. Met een ruim assortiment aan verschillende vloersoorten heeft Projectvloeren Nederland als projectinrichter altijd de passende vloer voor u in huis.  Wij hebben bijna alle soorten vloeren in onze: tapijtvloeren (vloerbedekking), pvc vloeren (vinyl),  rubber vloeren, betonlook, linoleum (marmoleum), gietvloeren etc..

Wij leggen veel vloeren bij zakelijk Nederland. Schoolvloeren, vloeren in zorginstellingen, bedrijfsvloeren, winkelvloeren, showroomvloeren. Alles is mogelijk bij ons. De beslissing om een nieuwe vloer aan te schaffen is één, het kiezen van de beste oplossing voor u is een ander verhaal. Wij helpen u dan ook graag bij de juiste keuze van de meest geschikte vloer.

Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Omdat wij een goede relatie met hen hebben opgebouwd, zijn onze inkoopprijzen scherp: iets waar u op de eerste plaats van profiteert.

Wilt u meer weten over onze vloeren, klik dan snel door naar onze vloeren-verdieping:

Logo pvn