Schilders

ONBEWERKT - Get in the PictureOnderdeel van projectstoffeerder Projecten Nederland is Projectschilders Nederland. De schilder voor heel zakelijk Nederlands. Met een ruim assortiment aan verschillende vloersoorten heeft Projectvloeren Nederland als projectinrichter altijd de passende vloer voor u in huis.

De schilders van Projectschilders Nederland leveren waarschijnlijk onze meest opvallende dienst: een nieuwe kleur, een geschilderde wand, frisse raam en deuren die strak in de lak zitten levert veel blije gezichten op. Het resultaat is direct zichtbaar.  Wij werken voor kantoren, op scholen, bij zorginstellingen en door heel Nederland. Voor al uw schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen binnen- en buitenschilderwerk, beglazingswerk, wandafwerking, houtrotreparaties, totaalonderhoud en kleuradvies.

Schilderen is een vak apart, een ambacht dat tot in lengte van jaren zal bestaan.  Wij zijn gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk en alles wat daarbij komt kijken, zoals de inspectie van de staat van onderhoud van uw locaties of ruimtes, het opstellen van meerjarenbegrotingen, de organisatie van onderhoudswerkzaamheden en technische – en kleuradvisering. Maar ook nieuwbouw projecten en renovatie projecten kunt u rustig aan ons overlaten. Onze specialisten werken altijd met vast plan van aanpak, waarbij rekening wordt gehouden met zowel de technische, functionele en esthetische aspecten.

Rare kwasten nodig? Loopt u dan even mee naar onze afdeling Schilders:

logo psn (3)