Zonwering

Projectzonwering Nederland

Onderdeel van projectstoffeerder Projecten Nederland is Projectzonwering Nederland. Een grotere speler op de markt van project zonwering. Een ruime collectie zonwering biedt Projectzonwering Nederland als projectinrichter u. Onze producten worden voornamelijk toegepast in de gezondheidszorg, op kantoren, scholen, musea en in de horeca.

In onze collectie binnenzonwering hebben wij rolgordijnen, plissé gordijnen, verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën, paneelgordijnen, vouwgordijnen en voor buitenzonwering screens.

Het belang van de juiste zonwering is groot. Want goede zonwering draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat. Wij vinden het belangrijk is dat u zich comfortabel voelt in de ruimte waar u leeft of werkt. Licht en warmte spelen hierbij een belangrijke rol.

Wij hebben alle belangrijke disciplines in huis voor een compleet programma hoogwaardige zonwering en klimaatbeheersing. Zowel ontwerp als fabricage, montage, service en onderhoud worden met behulp van regionale servicepunten volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Wij meten gratis uw ruimtes en ramen, kijken naar eventuele reparatie mogelijkheden van bestaande zonwering. Ook op het gebied van zonwering heeft Projecten Nederland specialisten in huis die bij elke klant weten wat ze moeten adviseren.pzn

Wilt u ook door ons in (of beter gezegd: uit) het zonnetje gezet worden, loopt u dan even mee naar onze afdeling Zonwering: logo pzn